Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Mozzarella tomaat lunch45m
-
Recept
Fusilli omelet425m
-
Recept
Roompuddinkjes43u
-
Recept
Ayam besengek430m
-
Recept
Macaroni met ham en kaas de luxe445m
-
Recept
Mango-yoghurtmousse met frambozensaus42u
-
Recept
Munthangop met aardbeien415m
-
Recept
Sandwich met aardbeien en kip430m
-
Recept
Panna cotta met rabarbercompote430m
-
Recept
Trio van garnalen met komkommer425m
-
Recept
Frittata’s met spinazie, erwten, pecorino en rauwe ham41u10m
-
Recept
Citroencrème met mangopuree440m
-
Recept
Koffie panna cotta425m
-
Recept
Salsa di Daniela43u
-
Recept
IJs Bombe43u
-
Recept
Perzik-yoghurtbavarois420m
-
Recept
Sinaasappelmousse op aardbeiencarpaccio440m
-
Recept
Stoofpotje rundvlees en groente44u30m
-
Recept
Frambozen-cheesecake (zonder bakken)435m
-
Recept
Aardbeien-yoghurttaart zonder bakken41u
-
Recept
Panna Cotta met wittte chocolade en aardbeien420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.