Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Groene pesto410m
-
Recept
Speculaaspanna- cotta met warme frambozen440m
-
Recept
Hartig gevulde soesjes voor buffet450m
-
Recept
Sajur Lodeh420m
-
Recept
Quinoasalade415m
-
Recept
Bavarois van aardbeien430m
-
Recept
Prosecco met sinaasappelsorbetijs45m
-
Recept
Thaise groene kerrie met aubergines435m
-
Recept
Aussieburger430m
-
Recept
Limburgs stoofvlees41u30m
-
Recept
Venkel-spinaziesoep met vis430m
-
Recept
Gebakken kastanjechampignons op toast420m
-
Recept
Gestoofde paprika420m
-
Recept
Druivengelei415m
-
Recept
Witte bonenmousse415m
-
Recept
Crostini's met garnalen,gerookte zalm en surimi410m
-
Recept
Macaroni voor de peuter415m
-
Recept
Erwtensoep42u
-
Recept
Kippenlevertjes met spekjes en champignons430m
-
Recept
Gele kip41u
-
Recept
Pesto410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.