Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Abrikozenpudding430m
-
Recept
Sinaasappelijs415m
-
Recept
Pompoensoep445m
-
Recept
Druiven-meloendessert430m
-
Recept
Garnalencocktail met gepofte kerstomaatjes435m
-
Recept
Tomatencrème soep met kalfsgehakballetjes445m
-
Recept
Bosvruchtengelei425m
-
Recept
Carpaccio met runderrookvlees425m
-
Recept
Beierse crème met frambozensaus435m
-
Recept
Runderhachee met appel en kruidkoek43u
-
Recept
Charlotte Russe440m
-
Recept
Gegrilde aubergines45m
-
Recept
Citroenroom met koekjes430m
-
Recept
Kaasschnitzels met cranberrycompote425m
-
Recept
Sambal goreng eieren445m
-
Recept
Bavarois met boerenmeisjes en hazelnoten445m
-
Recept
Salade caprese410m
-
Recept
Minipizza's met ham en ananas410m
-
Recept
Zoetzure paprikasalade420m
-
Recept
Varkensschnitzels met parmaham en salie420m
-
Recept
Stoofpotje parelhoen en basilicum455m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.