Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Lichtpikante kebab3,530m
-
Recept
Yoghurt-feta-kruidendip45m
-
Recept
Bessenjam42u
-
Recept
Komkommersoep met kokos410m
-
Recept
Kipspiesen420m
-
Recept
Pasta met aubergine430m
-
Recept
Casselerrib met tonijnsaus en gevulde eieren435m
-
Recept
Avocado met mangosalade410m
-
Recept
Karnemelkpudding met aardbeien415m
-
Recept
Zomerse komkommersalade410m
-
Recept
Pasta salade met gerookte kip en druiven410m
-
Recept
Pizza saus410m
-
Recept
6 soorten uiensoep41u45m
-
Recept
Meloen-ananassalade415m
-
Recept
Garnalen met karamelsaus en citrusdressing450m
-
Recept
Viscurry430m
-
Recept
Frambozengelei met vanillesaus420m
-
Recept
Meloensalade met geitenkaas415m
-
Recept
Haringtartaar op roggebrood420m
-
Recept
Aardbeienpuddinkjes415m
-
Recept
Geurige sinaasappelschijfjes425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.