Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Noorse garnalen-salade45m
-
Recept
Tagliatelle met rode kool en kip445m
-
Recept
Italiaanse ciabatta420m
-
Recept
Eieren in hamcupjes voor brunch415m
-
Recept
Pasta Fra diavola435m
-
Recept
Worst in tortilla's445m
-
Recept
Zevenbladpesto415m
-
Recept
Wildpluksalade - voorjaar410m
-
Recept
Erwtensoep uit Slowcoooker48u
-
Recept
Kokossoep met kip445m
-
Recept
Panna cotta met advocaat440m
-
Recept
Tomatensoep uit slowcooker46u
-
Recept
Chili Wraps410m
-
Recept
Blauwe bessen cheesecake425m
-
Recept
Vegetarische Filet Americane45m
-
Recept
Nectarine-slagroomtaart zonder oven420m
-
Recept
Sajoer met tahoe (Sajoer lodeh betawi)41u30m
-
Recept
Sambal Peteh430m
-
Recept
Opor (rundvlees gerecht)41u50m
-
Recept
Besengeh van Tahoe (mild gekruide tahoe)445m
-
Recept
Toemis kangkoeng (gebakken groente)440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.