Fusilli omelet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook de fusilli volgens aanwijzing verpakking en laat ze in een vergiet uitlekken.
    Verhit de boter en de olie in een ovenvaste koekenpan en fruit de zachtjes een paar minuten
    Klop de lichtjes los met de , de , en .
    Schep de en de fusilli door de en meng alles goed.
    Zet het vuur hoog en schenk het eimengsel in de pan.
    Schud de pan een paar keer goed in de weer om het eimengsel goed te verdelen en zet daarna het vuur weer laag.
    Laat de omelet in ca. 12 minuten op een zacht vuur aan de onderkant garen en stevig worden.
    Schud de pan af en toe en duw de randen van de omelet los.
  2. als de omelet na het schudden los komt van de bodem, bestrooi hem dan met de
    Schuif de pan vervolgens nog ca. 7 minuten onder de grill.
    Garneer de omelet met de en de , snijd hem in puntjes en serveer.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • klontje boter, pesto, mozzarella, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in klontje boter, slagroom, parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • klontje boter, slagroom, mozzarella, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
365 kcal
18%1460 kcal
Vetten
39 g.
56%156 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Fusilli omelet