Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Champignons uit de oven415m
-
Recept
Yoghurt-panna cotta42u
-
Recept
Vlaams stoofvlees42u
-
Recept
Schnitzelpakketje met pesto420m
-
Recept
Cheesecake430m
-
Recept
Mojito45m
-
Recept
Roerei met bleekselderij ,spek en ui45m
-
Recept
Milky Way bavarois430m
-
Recept
Italiaans broodje410u
-
Recept
Conchiglioni alla carne met spinazie -ricottasaus41u55m
-
Recept
Milde indiaanse curry440m
-
Recept
Panna Cotta met rood fruit430m
-
Recept
Ananas kwarktaart41u
-
Recept
Macaroni met kerrie en ham en eieren415m
-
Recept
Tomaten-broodrolletjes41u
-
Recept
Komkommer smoothie410m
-
Recept
Hachee42u
-
Recept
Servische bonensoep41u15m
-
Recept
Muntmousse met aardbeien440m
-
Recept
Bebek Bakar Limau (geroosterde eend met citroen)41u10m
-
Recept
Zalmfilet met sla en gravad-mosterdsaus45m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.