Runderhachee met appel en kruidkoek

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Smelt de in een grote braadpan.
  2. Kruid het vlees met zout en peper en bestuif ze met de .
  3. Bak het vlees in kleine hoeveelheden bruin.
  4. Neem het vlees uit de pan en bak de ui in het braadvet ca. 2 minuten op laag vuur.
    Voeg de , de , de rode en de toe en breng het geheel aan de kook.
  5. Voeg de kruidnagel en de laurier toe en verdeel het vlees over de braadpan.
  6. Dek de pan af met een deksel en laat 2uur op laag vuur stoven.
  7. Voeg indien nodig zo nu en dan een scheutje water of bouillon toe.
    Voeg na 2 uur de , de blokjes appel en de toe en laat de hachee zonder deksel in ca. 1uur verder gaar stoven.
  8. Breng de stoof op smaak met zout en peper en garneer met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • wijn en runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en runderbouillon
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Runderhachee met appel en kruidkoek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

200 liter rode wijn?
Theo 16 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
179 kcal
8%716 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
11%8 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
4%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
8%0 g.
Koolhydraten
18 g.
6%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
1 mg.
0%4 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Runderhachee met appel en kruidkoek