Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Gehaktballetjes met tomatensaus voor tapas435m
-
Recept
Daging sapi merica hitam (gestoofd runderlappen in een pepersaus)43u
-
Recept
Aardbeien-munttaart445m
-
Recept
Pastasalade420m
-
Recept
Pasta pesto420m
-
Recept
Spaghetti met 4 soorten tomaat415m
-
Recept
Brood met verschillende dipjes410m
-
Recept
Kwarktaart met seizoensfruit430m
-
Recept
Asperges met tonijnnayonaise445m
-
Recept
Italiaanse Tilapia420m
-
Recept
Bleekselderijpuree430m
-
Recept
Kwark- bramentaart430m
-
Recept
Sinaasappelcharlotte45m
-
Recept
Advocaatijstaart430m
-
Recept
Aardbeienake430m
-
Recept
Sangria415m
-
Recept
Pasta salade410m
-
Recept
Blauwe bessen-karnemelkshake45m
-
Recept
American cheeseburger420m
-
Recept
Broodje geitenkaas met bramen410m
-
Recept
Thai beef salad uit L.A420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.