Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Oosterse spruitjes430m
-
Recept
Ketjapsaus 3420m
-
Recept
Ikan Boemboe Bali 3430m
-
Recept
Engelse nasi-bami-gehaktballen41u35m
-
Recept
Babi Panggang450m
-
Recept
Surinaamse Bami510m
-
Recept
Ajam Goreng Mentega (gebakken kip in botersaus)445m
-
Recept
Ikan Bakar Ketjap (geroosterde zeebaars met ketjap saus)41u
-
Recept
Beenham Ketjap Oven41u
-
Recept
Babi Ketjap430m
-
Recept
Saté babi banjar (blokjes varkenshaas in een ketjap sausje)445m
-
Recept
Indische maaltijdsoep41u
-
Recept
Hete kip455m
-
Recept
Duiveltjesvlees42u40m
-
Recept
Tahu Ketoprak Bandung420m
-
Recept
Satè Manis Daging430m
-
Recept
Nasi445m
-
Recept
Sambal Manis450m
-
Recept
Roedjak Manis (licht gekruide vruchten)415m
-
Recept
Ikan asem manis (schol in stevige ketjapsaus)450m
-
Recept
Ajam pedis surabaya (pittige kip van het spit)41u20m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.