Ingrediënten

+ -
print

1 theelepel gemberpoeder of 2 schijfjes gemberwortel: geraspt

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Kipfilet zachtjes voorkoken (ca. 15 min.) en dan braden in een weinig vloeibare boter.
  2. Voorgekookte aardappelbolletje/krieltjes met een koffielepel vloeibare boter in een koekenpan op een zacht vuurtje:
  3. eerst met deksel ca. 15 min.
  4. en daarna zonder deksel (nog eens 15 min.) mooi bruin bakken.
  5. Maak alle groenten klaar en wok deze beetgaar.
  6. Laat de bouillon koken en voeg sambal en ketjap toe.
  7. Voeg de kip, de groenten, de stukjes ei en de gebakken aardappeltjes toe.
  8. Meteen opdienen.
  9. n.b.
  10. is de tweede dag nog lekkerder.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal manis en kippenbouillon
  • sambal manis en kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in hardgekookte eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal manis
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij en bleekselderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal manis
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal manis
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Indische maaltijdsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ben het vandaag aan het proberen lijkt me heerlijk.
Ilona Scholten 9 augustus 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
493 kcal
24%1972 kcal
Vetten
21 g.
30%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
50 g.
19%200 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indische maaltijdsoep
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • soepen
  • Indische maaltijdsoep