Nasi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in blokjes.
  2. Bak de in een wok in olijf of wokolie.
  3. Zet de op het vuur.
  4. Als de goed doorbakken en bruin zijn, giet je het bakvet eruit.
  5. Bak, nadat je het vet eruit heb gehaald, de met een fijn gesneden uitje, de sambal, de uitgeperste knoflookteentjes, de en een heel klein stukje .
  6. Was de groenten en doe ze in de wok.
  7. Meng het goed met het vlees.
  8. Doe de ketjap naar smaak erover, doe een deksel op de pan en laat het goed pruttellen totdat de kleine blokjes wortel zacht zijn.
  9. Meng de erdoorheen en serveer het met kroepoek en stukjes komkommer.
  10. Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Nasi

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Nasi
VariatieAantalGang
Nasi Goreng12Rijstgerechten
Thaise Nasi Goreng4Rijstgerechten
Nasiballen3Snacks

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal manis
  • sambal manis en trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal manis
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in soepgroenten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal manis en trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
24 kcal
1%96 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi