Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriƫn bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Perai Manis Masam (zoet zure preischotel)445m
-
Recept
Indisch Stoofpotje41u
-
Recept
Indische kip430m
-
Recept
Varkensvlees in pittig zoete ketjapsaus450m
-
Recept
Perzik-pinda-kip430m
-
Recept
Indisch Stoofpotje42u15m
-
Recept
Black Tiger415m
-
Recept
Ketjapsaus410m
-
Recept
Goulash43u10m
-
Recept
Ajam Panggang Boemboe Ketjap445m
-
Recept
Roedjak Tjampoer415m
-
Recept
Pindasaus415m
-
Recept
Sojasaus410m
-
Recept
Gestoofde Chinese Gehaktballen42u
-
Recept
Babi Tjau Pudak440m
-
Recept
Sawi Ketjap420m
-
Recept
Nasi goreng met frisse groenten en kalkoenfilet430m
-
Recept
Pittig broodje kip430m
-
Recept
Eend met Citroen41u
-
Recept
Wontons450m
-
Recept
Lalab Bleekselderie45m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.