Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Babi unkep (gesmoorde gekruide varkensribbetjes)41u45m
-
Recept
Oosters stoofvlees42u30m
-
Recept
Kipsate420m
-
Recept
Kipsate420m
-
Recept
Duivelse kip41u
-
Recept
Sambal goreng met ei, rijst en komkommer41u25m
-
Recept
Ajam goreng kalasan (gefrituurde licht gekruide kip)445m
-
Recept
Marinade voor sateetjes indo stijl410m
-
Recept
Sambal ketimun tomat (sambal met komkommer en tomaat)420m
-
Recept
Saté ajam banjar (kip saté met pittige ketjapsaus)445m
-
Recept
Saté ajam bekasi (licht gekruide kipsaté)445m
-
Recept
Krengsengan (lams- of geitenvlees met fijne kruiden)42u
-
Recept
Sambalsaus45m
-
Recept
Babat goreng (krokante runderpens)450m
-
Recept
Orientaalse spareribs415m
-
Recept
Pindang Tahoe (gekookte tahoe in sausje)445m
-
Recept
Telor Cina (gekleurde eieren)440m
-
Recept
Zoet-zure foe yong hai-saus410m
-
Recept
Pilaf met kip,perziken en ketjap41u
-
Recept
Kipfilet in saus430m
-
Recept
Indisch gekruide worstenbroodjes440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.