Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Balinese gemarineerde kip (Ajam Bali)41u30m
-
Recept
Biefstuk met lente-ui415m
-
Recept
Gebakken banaan430m
-
Recept
Hete kip met rijst42u30m
-
Recept
Surinaamse kerriekip41u
-
Recept
Oosters varkensvlees445m
-
Recept
Babi pangang - gemarineerd varkensvlees41u30m
-
Recept
Pikante speklapjes430m
-
Recept
Hete kip met pindasaus430m
-
Recept
Ajam ritja ritja415m
-
Recept
Saté435m
-
Recept
Indische omelet415m
-
Recept
Satésaus met komijn410m
-
Recept
Broccoli met sugar snaps in de wok420m
-
Recept
Pindasaus van pindakaas4,825m
-
Recept
Sate saus410m
-
Recept
Marinade sate vlees410m
-
Recept
Bewerkte kant en klare satesaus415m
-
Recept
Kabeljauw in sambal-ketjapsaus410m
-
Recept
Nasi Goreng: Basis Recept44u30m
-
Recept
Pikante garnalen410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.