Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Varkenspootjes43u
-
Recept
Chicket430m
-
Recept
Saté met pindasaus41u
-
Recept
Saté van varkens fricandeau430m
-
Recept
Sambal boontjes410m
-
Recept
Saté saus410m
-
Recept
Kipspeciaal in soort babipangangsaus435m
-
Recept
Pindasaus430m
-
Recept
Pittige frikandelstukjes420m
-
Recept
Babi panggang 344u15m
-
Recept
Ajam Paha pangang (Geroosterde kip)450m
-
Recept
Smoor ati (rundvlees gerecht)450m
-
Recept
Sambal goreng daging peteh (pittig rundvlees gerecht)42u50m
-
Recept
Tjolo (mild gekruide makreel)450m
-
Recept
Stoofschotel met koolsalade41u
-
Recept
Indonesische rundvleesstoofpot43u30m
-
Recept
Daging Brambang (nat gestoofd rundvlees)42u40m
-
Recept
Salade van spicy scampi’s445m
-
Recept
Lalab Tomatee (plakjes tomaat in kruiden)415m
-
Recept
Ikan Pedis (Hete makreel)445m
-
Recept
Oosters Varkenshaasje540m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.