Ingrediënten

+ -
print

Benodigdheden:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Plank

Bereidingswijze

  1. Week de nasi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    Haal het gehakt uit de .
    Kneed het met de nasi , ketjap en naar smaak sambal.
    Verdeel het gehakt in 5 porties en rol het tot een rolletje dat even lang in als het .
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Leg de plakjes op een plank, leg de rolletjes erop, sla het over de , plak ze met een beetje water aan elkaar en leg ze op de bakplaat.
    Bestrijk het deeg met het losgeklopte .
    Strooi eventueel de erover heen.
    Bak de broodjes in circa 20 min gaar en goudbruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst en sambal badjak
  • worst en sambal badjak kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en bladerdeeg
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • worst kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden, worst, bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden en bladerdeeg
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • worst kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
56 kcal
2%1120 kcal
Vetten
4 g.
6%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indisch gekruide worstenbroodjes
  • Home
  • Recept
  • Hapjes
  • Indisch gekruide worstenbroodjes