Recepten met Balsamicoazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met balsamicoazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Balsamicoazijn
-
Recept
Abrikozengaletjes met serranoham420m
-
Recept
Gegrilde tonijnsteak met lauw/warme sesamdressing420m
-
Recept
Zomerse fruitsalade41u
-
Recept
Brodetto (Kroatische vissoep)425m
-
Recept
Kip in tomatensaus á lá Toscana41u15m
-
Recept
Salade mozzarella en tomaat410m
-
Recept
Bonbon van tonijn met komkommersalsa440m
-
Recept
Hachee41u
-
Recept
Noorse rode kool445m
-
Recept
Hertenstoof met sjalotjes42u30m
-
Recept
Salade geitenkaastruffels415m
-
Recept
Gegrilde asperges met sinaasappel, zalmcarpaccio en balsamico435m
-
Recept
Zomerfruitsalade410u
-
Recept
Gevulde boschampignons met ricotta415m
-
Recept
Kip karbonades met kerrierijst en komkommer435m
-
Recept
Gevulde courgette-rolletjes445m
-
Recept
Biefstuk van de haas met balsamico-knoflooksaus420m
-
Recept
Worst met gratin van aardappel en bloemkool445m
-
Recept
Linzensalade met ansjovis en mosterdvinaigrette440m
-
Recept
Hazenbouten in rode wijnsaus41u15m
-
Recept
Kippenvleugeltjes uit de oven435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Balsamicoazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Balsamicoazijn gebruikt wordt en waar Balsamicoazijn het hoofdingrediënt is.