Recepten met Balsamicoazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met balsamicoazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Balsamicoazijn
-
Recept
Kidneybonen met ham en crème fraîche420m
-
Recept
Rucolasalade met gegratineerde vijgen420m
-
Recept
Gegrilde ananas met gekookte ham en rucola425m
-
Recept
Bieten salade420m
-
Recept
Meli melo van ovengroenten430m
-
Recept
Crostini met appel en ui420m
-
Recept
Bonte tomatensalade41u
-
Recept
Italiaanse salade met kip435m
-
Recept
Lams ossobucco41u35m
-
Recept
Parmaham met meloen en asperges415m
-
Recept
Carpaccio van ossenhaas420m
-
Recept
Gemarineerde struisvogelsteaks met courgette41u
-
Recept
Gemengde salade415m
-
Recept
Brunch bruschetta45m
-
Recept
Mini-kipfilet met kruidenslaatje voor de tafelgrill45m
-
Recept
Kerst-kaasplankje410m
-
Recept
Peperonata met tagliatelle445m
-
Recept
Sandwich met verse kippensalade420m
-
Recept
Witte bonenmousse415m
-
Recept
Frittata met champignons, erwtjes en spek430m
-
Recept
Fris bieten-komkommer soepje met munt410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Balsamicoazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Balsamicoazijn gebruikt wordt en waar Balsamicoazijn het hoofdingrediënt is.