Recepten met Balsamicoazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met balsamicoazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Balsamicoazijn
-
Recept
Gegrilde aubergines met geitenkaas, tomaat, rucola en balsamico azijn420m
-
Recept
Makreel met kappertjes, olijven en doperwten440m
-
Recept
Witlofsalade415m
-
Recept
Carpaccio van zalm420m
-
Recept
Aardbeien met limoencrème415m
-
Recept
Rode kool met cider en appel41u25m
-
Recept
Lauwwarme salade van peultjes420m
-
Recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus415m
-
Recept
Frisse komkommersalade met zwarte olijven en munt415m
-
Recept
Linzensalade440m
-
Recept
Bietensalade met munt45m
-
Recept
Champignons op toast420m
-
Recept
Pompoensoep met geroosterde knoflook41u
-
Recept
Dressing mosterd-honing410m
-
Recept
Wortelsalade met rozijnen415m
-
Recept
Tomatensoep met grove croutons420m
-
Recept
Varkenshaas met balsamico-mosterdjus430m
-
Recept
Zomerse pastasalade met frambozen410m
-
Recept
Balsamico mosterd420m
-
Recept
Spinaziesalade410m
-
Recept
Kipspiesen420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Balsamicoazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Balsamicoazijn gebruikt wordt en waar Balsamicoazijn het hoofdingrediënt is.