Recepten met Balsamicoazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met balsamicoazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Balsamicoazijn
-
Recept
Bruchetta met parmaham en verse vijgen410m
-
Recept
Tamme konijnenbouten in rode wijnsaus41u45m
-
Recept
Salade met zomerfruit en spekjes425m
-
Recept
Carpaccio van courgette met rauwe ham, champignons en walnoten425m
-
Recept
Mediterrane broodsalade met courgette415m
-
Recept
Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten en feta425m
-
Recept
Mesclun et fromage de chèvre au bacon415m
-
Recept
Gevulde paddestoelen425m
-
Recept
Pittige ovengroente41u15m
-
Recept
Meloensalade met brie en frambozendressing415m
-
Recept
Balsamicofilet met champignons41u
-
Recept
Roerbakgroenten in een mandje van bladerdeeg420m
-
Recept
Gemarineerde groenten47u
-
Recept
Artisjokbodems met garnalen420m
-
Recept
Lamsrack met gegrilde groenten en rozemarijnaardappeltjes41u
-
Recept
Beschuitbol met aardbeiensalade415m
-
Recept
Salade met geitenkaas en hazelnoot415m
-
Recept
Vijgen met warme geitenkaas410m
-
Recept
Pasta met kip en Italiaanse roerbakmix425m
-
Recept
Courgette alla Scapece42u45m
-
Recept
Gegrilde tonijn met mihoen415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Balsamicoazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Balsamicoazijn gebruikt wordt en waar Balsamicoazijn het hoofdingrediënt is.