Allergie informatie: Kip-cocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- sla
- voor de saus:
- 1 deciliter slagroom
- 1 deciliter mayonaise
- enkele mandarijntjes uit blik
- 6 halve walnoten (gehakt)
- halve deciliter vruchtensap (uit mandarijnblik)
- iets citroensap
- 1 theelepel masala (kerriepoeder)
- zout
- 1 eetlepel worcestershiresaus
- de vulling:
- 200 gram kipfilet (gekookt en in blokjes)
- enkele mandarijntjes uit blik
- 4 halve walnoten
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Pitabroodje met kip
Met kipfilet, tomatenpuree en pitabroodje uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Broodgerechten - lindabax
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Kip-cocktail
- Allergieen informatie