Allergie informatie: Sambal Goreng Udang Peteh
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram grote gepelde garnalen
- 3 stuks grote ontpitte spaanse pepers
- 150 gram petehbonen
- 0,5 theelepel trassie
- 0,5 theelepel laos
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 stuks fijngesneden ui
- 75 milliliter dikke santen
- 1 stuks daon salam
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Sambal goreng udang peteh
- Allergieen informatie