Allergie informatie: Gamba curry
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram rauwe ongepelde gamba's
- 0,25 blok santen (± 50 gram)
- 1 eetlepel geraspte kokos
- 1 eetlepel rijstebloem
- 3 eetlepels olie
- 1 ui, in dunne ringen
- 1 rode Spaanse peper, in reepjes
- stukje verse gember van ± 1 x 2 cm, geraspt
- 5 teentjes knoflook
- 2 theelepels kerriepoeder (mild)
- 1 theelepel gemalen piment
- 2 theelepels paprikapoeder (mild)
- 0,5 theelepel ketoembar (koriander)
- zout
- peper
- 2 eetlepels citroensap
- 8 takjes koriander
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor - Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gamba curry
- Allergieen informatie