Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gamba's op Griekse wijze recept
Gamba's op Griekse wijze recept

Gamba's op Griekse wijze


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wortelen, paprika en knoflook heel fijn hakken en licht aanbakken in de olijfolie. Tomaten passato toevoegen, zout en peper + rood pepertje toevoegen, opwarmen en van het vuur halen. Het geheel in een vuurvaste schotel doen en hieraan de gepelde gamba's toevoegen en 3 of 4 ongepelde gamba's overhouden en bovenop leggen als decoratie. Kruiden over het geheel strooien en afwerken met de verkruimelde feta. Schotel 30 minuten in de oven en serveren met Griekse pasta of gebakken aardappelen op griekse wijze.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gamba's op griekse wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven