Allergie informatie: Aardappel-spinazielasagne
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo vastkokende aardappelen
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 1-2 eetlepels olie
- 500 gram bladspinazie diepvries
- zout
- peper
- 250 gram gekookte ham
- 4-5 tomaten (350 gram)
- 60 gram boter
- 60 gram bloem
- 500 milliliter melk
- 1 1/2-2 bouillonblokjes
- 2 eidooiers
- 200 gram belegen kaas
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - 1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel
Met kipfilet, courgette en aardappel uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - robancona - Schoonmoeders aardappelsoep
Met aardappel, salami, shoarma uit Nederland
8 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - ettelocin - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Chips
Met aardappel, olie en zout uit Nederland
3 porties - 10 minuten
Aardappelgerechten - davebroek
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Aardappel-spinazielasagne
- Allergieen informatie