Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ingepakte frites recept
Ingepakte frites recept

Ingepakte frites


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng water met zout aan de kook. Snijd aardappels in dikke frites (ca. 2 cm dik) en kook 5 minuten in het water. Giet af en dep ze droog. Bestrooi met grove peper. Wikkel dan iedere friet in een plakje kalkoenfilet (of kipfilet) dat 1 cm overlapt. Wikkel ze daarna hetzelfde met een plakje rauwe ham. Bestrooi met paprikapoeder en steek vast met cocktailprikkers. Frituur in de olie. Een zeer smakelijk aardappel-anders recept voor bij etentjes, of Kerst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ingepakte frites recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven