Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schoonmoeders aardappelsoep recept
Schoonmoeders aardappelsoep recept

Schoonmoeders aardappelsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een hele grote soep pan. Doe hierin 5 liter water, de prei, shoarmavlees, de salami en de aardappelen. Laat alles gaar koken. Daarna op de laagste stand verder koken, meng de 2 pakjes soep met een beetje water tot een papje en voeg dit goed roerend toe aan de reeds gare producten. Laat dit nog ongeveer een uur rustig verder sudderen. En klaar is een overheerlijke maaltijd soep.

Serveersuggesties

Te serveren met stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit schoonmoeders aardappelsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven