Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel recept
1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel recept

1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen schillen en in kleine stukjes snijden en koken. De groenten wassen en klein snijden. De kipfilet in kleine stukjes snijden. Kip braden in de olie. Op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder. Toevoegen ui en paprika. Goed doorbakken. Alle groenten erbij doen. Even laten doorbakken dan de aardappelen erbij. Op smaak brengen met de strooiaromat.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit 1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven