Allergie informatie: Brodetto (Kroatische vissoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram koolvisfilet, ontdooid
- zout
- versgemalen peper
- 1 citroen, geperst en de schil geraspt
- bloem
- 50 milliliter olijfolie
- 2 grote uien, grof gesnipperd
- 500 gram zeevruchtencocktail (vers of diepvries)
- 4 teentjes knoflook, fijngehakt
- 2 blikken tomatenblokjes (a 400 gram)
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 6 deciliter water
- 3 eetlepels peterselie, gehakt
Meer Recepten
- Soto Ikan (Vissoep)
Met kabeljauwfilet, tomaten en salamblad uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Soepen - jaccor - Vissoep
Met witvis, ui en wortel uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Maaltijdsoepen - harwoon - Zoetzure vissoep
Met visfilet, paksoi en spaanse peper uit Thailand
4 porties - 35 minuten
Warm - lekker_koken - Snelle vissoep
Met visfilets, zeevruchten en visfond uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Maaltijdsoepen - CatelijneE - Brodetto marchigiano
Met diverse vis, mosselen en zeeduivel uit Italie
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - heutsie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Brodetto (kroatische vissoep)
- Allergieen informatie