Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoetzure vissoep recept
Zoetzure vissoep recept

Zoetzure vissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de koppen en graten in een pan ruim onder water en voeg de tamarinde eraan toe. Breng het water aan de kook en laat de bouillon 10 minuten trekken. Maak de groenten schoon. Snijd de wortel in schijfjes. Snijd de paksoi en ui fijn. Zeef de bouillon boven een andere pan en breng hem weer aan de kook. Voeg de wortel, paksoi, ui en taugé toe en laat de soep 8 minuten koken. Snijd de Spaanse peper overlangs doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees fijn. Laat de peper even meetrekken in de soep. Snijd de vis in dikke plakken en voeg deze aan de soep toe. Laat de soep nog 5 minuten zachtjes koken tot de vis gaar is. Breng de soep op smaak met de vissaus en zout en peper. Schep de soep in 4 kommen en garneer met munt en koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoetzure vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven