Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brodetto (Kroatische vissoep) recept
Brodetto (Kroatische vissoep) recept

Brodetto (Kroatische vissoep)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de visfilet in brede repen. Wrijf ze in met peper, zout en citoensap. Wentel ze door de bloem. Verhit in een braadpan de olie en bak hierin de stukken vis (voorzichting omscheppen) en de uien bruin. Haal de vis uit de pan. Voeg nu de zeevruchten, knoflook, tomaten (met sap), balsamicoazijn en het water toe. Laat de soep 5 minuten zachtjes koken. Voeg de visfilets weer toe en verwarm het geheel nog even zonder koken. Breng op smaak met peper en zout en roer vlak voor het opdienen de peterselie en de citroenrasp erdoor.

Serveersuggesties

Met verse romatomaten (1 kg) wordt de smaak beter. Moet alleen wel langer koken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brodetto (kroatische vissoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven