Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brodetto marchigiano recept
Brodetto marchigiano recept

Brodetto marchigiano


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak alle vis schoon.
Ontvel de tomaat en ontpit de paprika en peper.
Snijd de tomaat, peper en ui fijn en de paprika in halve ringen.
Tik scherp op alle mosselen en venusschelpen en gooi alle exemplaren weg die niet meteen dichtgaan.
Doe ze in 2 aparte koekenpannen en laat ze opengaan. Gooi de exemplaren weg die dicht blijven, deze kunnen vol zand zitten.
Haal enkele mosselen en venusschelpen uit de schelp en laat de meesten zitten.
Verhit de olie in een vlamvaste stoofschaal.
Fruit de ui 5 minuten.
Doe de grote zeekat erbij en bak deze 10 minuten mee.
Voeg de paprika, peper en zout naar smaak toe en roer goed.
Laat alles 10 minuten op laag vuur pruttelen.
Doe er de tomaten, chilipeper en azijn bij en laat de azijn pruttelend verdampen.
Voeg nu achtereenvolgens de verschillende soorten vis en schaal- en schelpdierentoe.
Begin met de minst kwetsbare en eindig met de mantisgarnalen, beerkreeft of langoustines.
Laat de soep nog zo'n 20 minuten afgedekt pruttelen.

Allergenen Informatie

Voor dit brodetto marchigiano recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven