Allergie informatie: Sambal goreng boontjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram sperziebonen
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel sambal
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel gemalen laos
- 1 stengel sereh (citroengras)
- 50 gram santen (kokoscreme, blok a 200 gram
- materialen:
- wok
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sambal goreng boontjes
- Allergieen informatie