Allergie informatie: Atjar Tjampoer Bandung
Terug naar het receptIngrediënten
- 1/4 stuks fijngesneden witte kool
- 200 gram taugeh
- 2 stuks pepers, in reepjes
- 2 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel zout
- 1 snuifje nootmuskaat
- 3/4 kopje azijn
- 3 theelepels koenjit
- 1 stuks kleine fijngesneden prei
- 10 takjes fijngesneden selderie
- 150 gram wortels (julienne)
- 6 stuks fijngemaakte kemirienoten
- 1 theelepel trassi
Meer Recepten
- Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Zoetzure sperziebonen
Met sperziebonen, bosui en zoete chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Vegetarische babi pangang
Met snelkookrijst, worteltjes en atjar uit China
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - robancona - Ajam smoor met tuinerwten
Met kipfilet, tuinerwten en atjar tjampoer uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Frisse salade
Met rode paprika, bleekselderij en cherry tomaatjes uit Nederland
1 portie - 1 uur en 10 minuten
Salades - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Atjar tjampoer bandung
- Allergieen informatie