Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam smoor met tuinerwten recept
Ajam smoor met tuinerwten recept

Ajam smoor met tuinerwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de kip in 2 minuten rondom bruin.
Voeg de ui toe en bak nog 1 minuut mee.
Voeg de boemboe, de atjar tjampoer met het vocht en 50 milliliter water toe.
Breng aan de kook.
Laat de kipsmoor in ca. 15 minuten op laag vuur zonder deksel op de pan gaar worden.
Voeg de laatste 2 minuten de tuinerwten toe.
Verdeel de rijst over 4 diepe borden en serveer met het kipmengsel en de kroepoek.

Serveersuggesties

Roer voor een extra Indisch accent tegelijk met de tuinerwten 1 eetlepel pindakaas door de kipsmoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam smoor met tuinerwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven