Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Tjampoer Bandung recept
Atjar Tjampoer Bandung recept

Atjar Tjampoer Bandung


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit in wat olie de ui, knoflook, peper, trassi, kemirie en de koenjit. Doe er dan de kool, prei en selderie bij. Maak het geheel op smaak met zout, ketoembar en nootmuskaat. Giet de azijn erbij en laat het 10 minuten op een klein vuur sudderen. Roer de laatste 30 secoden de taugeh erdoor. Schep op een schaal en serveer als koud bijgerecht. U kunt deze atjar in de koelkast enige dagen goedhouden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar tjampoer bandung recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven