Allergie informatie: Hati ajam ketjap pedis (gebakken kippenlever in hete ketjapsaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 kippenlevers
- 40 gram bruine suiker
- 100 milliliter water
- 2 teentje knoflook
- 2 serehstengel
- 3 daun djeruk purut
- 8 eetlepels ketjap manis
- 6 eetlepels olie
- 2 theelepel zout
- Boemboe:
- 2 kleine ui
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 4 rode lomboks
- 4 groene lomboks
- 4 rawits
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor