Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hati ajam ketjap pedis (gebakken kippenlever in hete ketjapsaus) recept
Hati ajam ketjap pedis (gebakken kippenlever in hete ketjapsaus) recept

Hati ajam ketjap pedis (gebakken kippenlever in hete ketjapsaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn
Maak de sjalotjes schoon en snij deze in ringetjes.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de rawits schoon en snij deze in stukjes.
Maak de serehstengels schoon en kneus deze met de achterzijde van een mes.
Snij de levers eventueel kleiner en kook deze in het water met de knoflook en zout gaar.
Neem de lever uit het water en laat deze goed uitlekken.
Verhit de olie in een wok.
Fruit de boemboe samen met de daun djeruk purut en de sereh licht aan tot deze begint te geuren.
Voeg de levers, ketjap manis en bruine suiker toe en bak alles goed door.
Verwijder de serehstengel en serveer het geheel zo heet mogelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hati ajam ketjap pedis (gebakken kippenlever in hete ketjapsaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven