Allergie informatie: Gulai ajam (gestoofde pittige kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1200 gram kip
- 5 deciliter water
- 10 kemirienoten
- 6 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 4 groene rawits
- 4 groene lomboks
- 1 serehstengel
- 2 theelepels paprikapoeder
- 3 theelepels asem
- 1 theelepel kunyit
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel djahe
- 4 daun djeruk purut
- 75 milliliter olie
- 0.5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gulai ajam (gestoofde pittige kip)
- Allergieen informatie