Allergie informatie: Bebotok ajam (gestoomde kippengehakt pakketjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kippengehakt
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 serehstengel
- 1 laurierblad
- 1 schijf laos
- 0,5 theelepel kunyit
- 1 theelepel kencur
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 4 eetlepels olie
- 2 eieren
- 2 deciliter santen
- bananenbladeren
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Gestoomde broccoli
Met broccoli, pijnboompitten en walnotenolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Bebotok ajam (gestoomde kippengehakt pakketjes)
- Allergieen informatie