Allergie informatie: Ajam hati pedis (hete kippenlever)
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kippenlever
- 2 grote uien
- 2 teentje knoflook
- 2 grote vleestomaten
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 3 eetlepels sambal oelek
- 1 eetlepel trassi
- olie
- 1 citroen
- 3 centimeter laos
- 1 theelepels ketoembar
- 1 eetlepel ketjap manis
- 3 eetlepels bloem
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam hati pedis (hete kippenlever)
- Allergieen informatie