Allergie informatie: Kaasfondue
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 deciliter water
- 150 gram champignons, klein gesneden
- 0,75 kruiden bouillontablet
- 75 gram Kernhem kaas
- 150 gram jong belegen Goudse kaas
- 40 gram boter
- 40 gram bloem
- 75 gram ham, klein gesneden
- peterselie
Meer Recepten
- De Kaasfondue
Met kaas, wijn en kirsch uit Zwitserland
2 porties - 20 minuten
Fondue - stokpopje1 - Kaasfondue
Met kaas, emmenthaler en gruyere uit Zwitserland
4 porties - 15 minuten
Fondue - heutsie - Zwitserse kaasfondue
Met ztiserse kazen, droge witte wijn en knoflook uit Zwitserland
4 porties - 20 minuten
Fondue - schierbeek - Kaasfondue uit de oven
Met kaasfondue, mini maiskolven en paprika uit Nederland
2 porties - 30 minuten
Oud en nieuw - bettyvandijk - Tomaten-kaasfondue
Met tomaten, belegen kaas en knoflook uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Fondue - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Kaasfondue
- Allergieen informatie