Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue recept
Kaasfondue recept

Kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de champions in 3 deciliter water met het bouillontablet (gaar koken). Giet het geheel in een vergiet en bewaar de bouillon. Boter smelten en de bloem beetje voor beetje erbij. Dan de bouillon toevoegen (blijven roeren). Kaas in blokjes erin doen (blijven roeren). Ham erin roeren tot de kaas gesmolten is, dan champignons erin. Vervolgens peper en zout naar smaak toevoegen en afmaken met peterselie.

Serveersuggesties

Deze kaasfondue lust iedereen (stinkt niet). Je kan er van alles indopen, bijvoorbeeld kippenpootjes, brood, patat enz.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven