Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-kaasfondue recept
Tomaten-kaasfondue recept

Tomaten-kaasfondue


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Pel en snipper de knoflook. Pureer de tomaten. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui met knoflook. Voeg de tomatenpuree en kruiden toe. Voeg beetje bij beetje de kaas toe en laat de kaas smelten op laag vuur. Blijf goed roeren. Serveer de fondue met in stukjes gesneden stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tomaten-kaasfondue heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk recept. Vooral met nog extra kruiden in de tomaten en eventueel een beetje pesto is het echt een heerlijk gerecht!
    Marloesje gaf dit recept op 27 september 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven