Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue recept
Kaasfondue recept

Kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de kazen (beiden kazen in gelijke hoeveelheid!). Pan insmeren met knoflook. Wijn in de pan verhitten. Kaas in de pan en teentje knoflook toevoegen. Kaas op middelhoog vuur smelten tot egale massa. Maak een papje van maizena en kirsch (1 eetlepel per 900 gram kaas). Papje toevoegen tot gewenste dikte. Direct opdienen.

Serveersuggesties

Lekker met cherrytomaatjes, broccoli en stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven