Allergie informatie: Javaanse omelet (Dadar Djawa)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 losgeklopte eieren
- 1 fijn gesneden ui
- 1 eetlepel fijngesneden prei
- 1 theelepel bruine suiker
- zout
- peper
- een mespuntje djinten (komijnpoeder)
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gemblong (rijstballetjes met een suikerlaagje)
Met ketan kleefrijst, daun pandan en kokos uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Bubur Ketan Itam (zwarte kleefrijst)
Met zwarte rijst, gula djawa en water uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Javaanse omelet (dadar djawa)
- Allergieen informatie