Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bubur Ketan Itam (zwarte kleefrijst) recept
Bubur Ketan Itam (zwarte kleefrijst) recept

Bubur Ketan Itam (zwarte kleefrijst)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng het water aan de kook en voeg er de goed gewassen ketan aan toe.
Laat het op een zeer laag vuur gaar worden in ongeveer 1,5 uur.
Kook de gula djawa met 1 deciliter water tot een stroopje, zeef het en roer het door de gare ketan.
Laat het gerecht nog 5 minuten op het vuur staan.
Serveer het met dikke santen waardoor een beetje zout is geroerd.

Serveersuggesties

Dit gerecht kan zowel koud als warm gegeten worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bubur ketan itam (zwarte kleefrijst) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven