Allergie informatie: Aardappel-witlof ovenschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram witlof
- 1 kilo aardappelen
- 100 gram sjalotten
- 50 gram geraspte oude Goudse kaas
- 100 gram jongbelegen kaas, in kleine blokjes
- 50 gram gekruide uitjes (Conimex of Gotan)
- 50 gram roomboter
- 50 milliliter slagroom
- 1 eetlepel bakboter
- muskaatnoot (nootmuskaat)
- zoete paprikapoeder
- 2 eieren
Meer Recepten
- Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Witlof-kip-ananas salade
Met witlof, kip en ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappel-witlof ovenschotel
- Allergieen informatie