Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof-kip-ananas salade recept
Witlof-kip-ananas salade recept

Witlof-kip-ananas salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilet gaar bakken en in stukjes snijden. Witlof schoon maken en in stukjes snijden. Ananas in stukjes snijden. Voeg dat samen met witlof en kip in een kom. Maak van het sap van de citroen, olie en peper een dressing en giet het over de salade. Zet het afgesloten ongeveer 15 minuten in de koelkast en voor het serveren goed omscheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof-kip-ananas salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven